ECOMMERCE WEBSHOPS

Door het professionaliseren van de Ecommerce markt, zijn er veel standaard webshop oplossingen ontwikkeld. De belangrijkste wereldspelers zijn SAP (Hybris), Salesforce (Demandware), Intershop, Episerver, Sitecore, Oracle, en Adobe (Magento). Deze Ecommerce webshop oplossingen richten zich ieder op een apart segment van de markt. De ene oplossing kost relatief weinig en de andere weer een “vermogen”. Maar welke past nu het beste bij uw bedrijf, branche, activiteiten en businesscase? Wij kennen alle oplossingen, zowel internationaal als lokaal en weten welke valkuilen aan welke oplossingen verbonden zijn. Soms lijkt “duur” toch een stuk goedkoper te zijn en andersom.

WEBSHOP FUNCTIONALITEITEN

Welke functionaliteiten sluiten het best aan bij de Customer Journey van mijn klanten?

Een online winkel moet een functionele voorkant (etalage) hebben zodat marketeers en webshop managers geen beperkingen zien in hun commerciële activiteiten. De praktijk is echter vaak anders. Veel functionele veranderingen vergen veel IT capaciteit en lange doorlooptijden. Daarnaast zijn organisaties helaas nog niet gewend om projectmatig dit soort zaken aan te pakken waardoor frustratie ontstaat bij zowel commercie als IT. Bij de start van het bouwen van een Webshop oplossing is het van groot belang dat de functionele wensen zo helder mogelijk zijn. Helaas wordt hier in de praktijk op bezuinigd in uren. Hierdoor ontstaan tijdens het project vaak problemen. Gelukkig zijn er tegenwoordig oplossingen waarbij met "bouwblokken" gewerkt wordt en met een Scrum methode stap voor stap de perfecte oplossing neergezet wordt. Wij helpen u met het zo helder mogelijk formuleren van de wensen in elke fase.


PROMOTIE MANAGEMENT

Kan ik online en offline promoties combineren in één slimme Omni-Channel Ecommerce oplossing?

Ecommerce webshops front-end oplossingen hebben vaak beperkte promotie management functionaliteiten. Gelukkig wordt dit steeds beter, maar wat nu als uw marketeers dingen bedenken die technisch niet mogelijk zijn? Daarom wordt promotiemanagement steeds vaker aangeboden als een separate module die niet meer onderdeel is van een front-end oplossing, maar als losstaande oplossing. Daarnaast is dynamische content op basis van het gedrag van bezoekers essentieel in de Customer Journey. Dit zijn functionaliteiten die meer vragen van Ecommerce webshops dan voorheen het geval was. Ook hier zijn onze experts u van dienst om u bij te praten over de oplossingen en aanpassingen van uw huidige of nieuwe webshop.

Omni-Channel Ecommerce oplossingen

Omni-Channel oplossingen zijn voor ieder bedrijf anders. Voor een retailer kan dit betekenen dat hij zijn webshop volledig wil integreren in zijn winkels dmv het koppelen van databases, betaalsystemen en POS display mogelijkheden. Ook longtail mogelijkheden moeten gezien worden als Omni-Channel oplossing. Voor een groothandel of fabrikant kan dit betekenen dat men direct aan consumenten gaat leveren ( B2C ) of via dealers ( B2B2C ) Dit vergt niet alleen de juiste Omni-Channel oplossing, maar ook aanpassingen binnen organisaties omdat men naast omdozen en pallets nu ook losse “eentjes” moet gaan distribueren. Daarnaast is klantcontact in B2C wezenlijk anders dan B2B. Onze Omni-Channel specialisten werken voor zowel Retailers als voor Groothandels en Merken. Zij kennen alle mogelijkheden en valkuilen.

Benieuwd welke Ecommerce Webshop oplossing geschikt is voor uw bedrijf?

NEEM DIRECT CONTACT OP
BEKIJK ONZE REFERENTIES

Geheel vrijblijvend natuurlijk

RECENTE BLOGPOSTS