Onze Ecommerce Omni Channel Experts2022-03-13T10:52:50+01:00

Kennis en daadkracht – Ecommerce en omnichannel experts

Groothandel, retailer, merkdistributeur of fabrikant,
Ecommerce Result levert extra daadkracht met de inzet van Ecommerce en omnichannel experts.

Direct sparren met experts, zonder verplichtingen!

ONZE ECOMMERCE EN OMNICHANNEL EXPERTS

Ecommerce Result adviseert bedrijven op het gebied over IT-architectuur en oplossingen gericht op Ecommerce en omnichannel-toepassingen. We werken uitsluitend met professionals met langjarige ervaring in hun vakgebied. Wij geloven heilig in de passie van het vak. Wanneer je als expert op één vlak uitblinkt, wordt je daar blij van en als je blij bent, functioneer je beter. Een zichtbare en meetbare bijdrage leveren aan de resultaten van onze klanten. Dát is waar onze Ecommerce en omnichannel experts voor tekenen.

OMNI-CHANNEL EXPERTS

Hoe veranker ik een echte omnichannel-aanpak in mijn bedrijf?

Als je bedrijf al een solide Ecommerce-propositie heeft, maar de omnichannel-aanpak beter en consistenter kan, biedt Ecommerce Result uitkomst. We hebben Ecommerce en omnichannel experts in huis, die zowel de businesskant als de IT-dimensie doorzien. Door onze jarenlange ervaring maximaliseer je de kans op strategische en tactische keuzen die van toegevoegde waarde zijn. Onze retail-achtergrond helpt ons klantgericht te denken en tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk te houden. Samen verbeteren we je businesscase. Resultaat: je verdien je investeringen sneller terug. Smart IT Investments, zo noemen we dat.

IT EXPERTS

Geeft je projecten vaart met de beste Ecommerce en omnichannel experts

Onze Ecommerce en omnichannel experts opereren continue op het snijvlak van IT en business. Ze zijn experts in het simplificeren van complexe IT-structuren en helpen je business om met behulp van slimme IT-investeringen vooraf bepaalde doelen te bereiken. We zijn gespecialiseerd in Ecommerce-gerelateerde oplossingen zoals B2B/B2C webshops, dealerportals, PIM, DAM of MDM systemen, POS-oplossingen, CRM, CDP of DMP systemen en Marketing Automation- oplossingen. Onze specialisten kennen alle oplossingen en helpen je met het maken van een passen keuze en zorgeloze implementatie.

CRM EN CDP EXPERTS

De wereld van Ecommerce biedt veel kansen voor bedrijven die verder kijken dan de basale transactiegegevens. Onze CRM en CDP experts benaderen Marketing vanuit het principe van een ‘360 graden klantbeeld. Zij bieden ondersteuning bij het opbouwen en inrichten van customer databases, waarin alle klantinformatie,  zoals aankoophistorie, social media, email marketing en surf gedrag, wordt samengevoegd. Het neerzetten van een goed werkend Customer Data Platform of CDP is een flinke klus, maar met de juiste aanpak en de keuze van het juiste CDP systeem kan snel gebruik gemaakt worden van alle beschikbare customer data.

PRODUCT INFORMATIE MANAGEMENT EXPERTS

In een moderne Ecommerce IT-architectuur mag, naast de ‘front-end’-oplossingen en customer data systemen, een Product Informatie Management Systeem (PIM) niet ontbreken. Maar welke van de ruim 80 verschillende PIM systemen is de beste match voor je organisatie? Onze PIM experts kennen alle systemen en onze beproefde Product Data Check maakt snel helder welke oplossing het meest geschikt is voor je business en het best te integreren is in bestaande systemen.. Omdat wij al meer dan 300 PIM projecten hebben gereviewd of geïmplementeerd, kennen we alle valkuilen. We loodsen je graag en onafhankelijk door het selectieproces en bieden adequate ondersteuning bij de implementatie.

Ecommerce IT vragen?

Binnen 10 minuten een helder beeld

Ga naar boven