Onze Ecommerce Omni Channel Experts2021-10-08T15:33:46+01:00

Welke IT Experts heb ik nodig voor mijn Omni-Channel Ecommerce projecten?

Ecommerce Result helpt Groothandels, Retailers
en Merken met de inzet van Ecommerce IT Experts.

We sparren graag met u over uw uitdaging.

ONZE ECOMMERCE IT EXPERTS

Ecommerce Result adviseert bedrijven op het gebied van IT architectuur en oplossingen gericht op Ecommerce en Omni-Channel toepassingen. Wij werken uitsluitend met professionals met langjarige ervaring in hun vakgebied. Wij geloven heilig in de passie van het vak. Wanneer je als expert op één vlak uitblinkt, wordt je daar blij van en als je blij bent, functioneer je beter. Een échte bijdrage leveren aan het resultaat van onze klanten is waar wij voor staan. Dát onderscheidt ons van onze collega’s!

OMNI-CHANNEL EXPERTS

Hoe zorg ik voor een échte omni-channel aanpak in mijn bedrijf?

Wanneer uw bedrijf al een solide Ecommerce propositie heeft, maar een goede Omni-Channel aanpak nog ontbreekt, dan biedt Ecommerce Result uitkomst! Wij hebben Omni-Channel Experts in huis die zowel de business kant als de IT kan t doorzien. Door onze jarenlange ervaring loopt u geen gevaar een verkeerde keus te maken. Onze retail achtergrond helpt ons klantgericht te denken en tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor wordt uw businesscase verbeterd en verdient u sneller uw investeringen terug. Smart IT Investments noemen wij dat!

IT EXPERTS

Hoe kom ik aan de beste IT professionals voor mijn complexe Ecommerce project?

Onze Ecommerce IT Experts begeven zich continue op het snijvlak van IT en de business. Zij zijn experts in het simplificeren van complexe IT structuren en helpen de business met slimme IT investeringen haar doelen te bereiken. Onze specialisatie is Ecommerce gerelateerde oplossingen zoals B2B / B2C webshops, dealerportals, PIM, DAM of MDM systemen, POS oplossingen, CRM, CDP of DMP systemen of Marketing Automation oplossingen. Onze specialisten kennen alle oplossingen en helpen u met een juiste keuze en snelle implementatie.

CRM EN CDP EXPERTS

De wereld van Ecommerce biedt vele kansen voor bedrijven die verder kijken dan de basale transactie gegevens. Onze CRM en CDP Experts benaderen Marketing vanuit het principe van een “360 graden klantbeeld” Zij helpen u met het opbouwen en inrichten van klant databases. Het is noodzakelijk dat alle klant informatie zoals aankoophistorie, social media, email marketing, surf gedrag etc. wordt samengevoegd. Het neerzetten van een goed werkend Customer Data Platform of CDP is een flinke klus, maar met de juiste aanpak en de keuze van het juiste CDP systeem kan snel gebruik gemaakt worden van alle beschikbare klantdata.

PRODUCT INFORMATIE MANAGEMENT EXPERTS

In een moderne Ecommerce IT architectuur, is naast “front-end” oplossingen en klant data systemen, een Product Informatie Management Systeem noodzakelijk. Maar welke van de ruim 80 verschillende PIM systemen is de beste match voor uw organisatie? Onze PIM experts kennen alle systemen en door onze beproefde Product Data Check kunnen we u snel laten zien welke oplossing voor u het meest geschikt is. Omdat wij al meer dan 300 PIM projecten hebben gereviewd of geïmplementeerd, kennen we alle valkuilen. Wij helpen u graag met de juiste keuze en een snelle implementatie.

Benieuwd hoe wij uw Ecommerce project succesvol kunnen maken?

Binnen 10 minuten heeft u een helder beeld.

Ecommerce trends 2022 – dit zijn de meest genoemde

.|Categorieën: B2B, B2C, Conversie Optimalisatie, Customer journey, Data Driven Ecommerce, Ecommerce, Ecommerce Logistics, Groothandel, IT, Kunstmatige intelligentie, Marketing Automation, Omni-Channel distributie, Online Marketplaces, Online payments, Personalisation, Retail, Social Commerce, UX User Experience|Tags: , |

Zoals Jingle Bells onlosmakelijk verbonden is met de voorbije kerstdagen, [...]

Ga naar boven