Wij geloven dat Ecommerce en Online Marketing bij elkaar horen. Daarom hebben wij meer Online Marketing kennis in huis voor Ecommerce bedrijven. De kosten van Ecommerce Online Marketing stijgen sterk. Hoe meer concurrentie hoe hoger de kosten per bezoeker worden. Maar wat nu als voor uw business case de grenzen bereikt zijn?  Meer kosten per order zijn verliesgevend? Er zijn veel mogelijkheden om te optimaliseren en de kosten omlaag te brengen. Onze ervaren interim online marketing experts helpen u daarbij. Altijd met de garantie dat wij voor u verbeteringen vinden en realiseren. Tegelijkertijd dragen wij onze kennis over op  uw medewerkers.

 

Het algoritme van de zoekmachine van Google kent ongeveer 200 variabelen waarvan er ongeveer negentig bekend zijn. Google heeft inmiddels haar “mobile first” strategie uitgerold wat betekent dat de mobiele site leidend is geworden bij de indexatie. Alle variabelen van het Algoritme hebben een andere weegfactor. Voorop staat dat Google primair kijkt naar de relevantie van de website t.a.v. de zoekterm om de gebruikservaring van gebruikers te optimaliseren. Onze SEO experts kennen de weg en kunnen snel aan de hand van onze SEO scan verbeteringen realiseren. Een website die “stil” staat, ofwel waar weinig gebeurd, zal in de organische zoekresultaten na verloop van tijd teruglopen in positie. De beste SEO strategie is dus de website inrichten en onderhouden met de gebruiker als middelpunt.

Google Ads ( vroeger bekend als Adwords) is de bekendste en meest toegepaste vorm van zoekmachine marketing. Hoe meer vraag naar een bepaald zoekwoord hoe duurder omdat adverteerders tegen elkaar opbieden. Tóch zijn er diverse mogelijkheden om de kosten per klik omlaag te brengen. Uw “kwaliteits score” is er daar één van. Maar uiteindelijk gaat het om de balans tussen kosten en opbrengsten. Bij veel van onze klanten mogen wij vaak in de breedte “meekijken”. Wij zien hierdoor snel welke Online Marketing bureaus échte meerwaarde leveren. Naast de inzet van onze eigen Interim Online Marketing Experts werken wij graag samen met die bureaus. Ons motto? Resultaten kunnen altijd beter!