ecommerce cloud hosting2022-03-05T13:38:17+01:00

Ecommerce cloud hosting – flexibel en schaalbaar zonder extra kosten

Ecommerce Result helpt bedrijven met advies over slimme Ecommerce IT oplossingen.
Van strategie tot implementatie.

Direct sparren met experts, zonder verplichtingen!

ECOMMERCE CLOUD HOSTING

De betrouwbaarheid en stabiliteit van Ecommerce hosting zijn essentieel voor je business. Tal van onderzoeken geven aan dat de performance van een webshop cruciaal is voor het succes. Eén seconde vertraging kan resulteren in 7% minder omzet, volgens Google research. Daarnaast is de laadtijd een belangrijke factor voor de Google ranking (SEO). Ecommerce hosting voor zowel kleine als grote bedrijven vraagt daarom om een oplossing die je Ecommerce strategie ondersteunt. Idealiter voldoen hosting services aan de volgende karakteristieken: flexibel, veilig, schaalbaar en kostenefficiënt. Ecommerce hosting kan op diverse manieren worden ingericht. Waar de voorkeur vroeger meestal uitging naar een eigen rack met servers, zijn we al snel uit veiligheidsoverwegingen hostingcentra gaan gebruiken, meestal in het land van vestiging. In een beveiligde omgeving kun je daar een plek huren en eigen servers neerzetten, of servers huren die een hostingpartij monitort en onderhoudt. Omdat Ecommerce hosting steeds belangrijker wordt, neemt de toepassing van Ecommerce cloud hosting nog steeds toe. Ecommerce cloud hosting biedt dan ook veel voordelen.

PIEKBELASTING

Ecommerce cloud hosting helpt bij het opvangen van pieken

Ecommerce cloud hosting is in opmars en niet voor niets. Bij een webshop kan het verkeer behoorlijk fluctueren. Van de meest rustige momenten tot onverwacht veel verkeer door een succesvolle campagne, e-mail nieuwsbrief of speciale aanbieding. Ook het uitrollen van webshops in meer landen is geen probleem meer. Auto Scaling zorgt ervoor dat de webshop te allen tijde online blijft. De bandbreedte die nodig is voor alle bezoekers groeit automatisch mee met de vraag. Je koopt of huurt dus geen dure servers meer, maar betaalt voor de gebruikte online tijd en bandbreedte.

INTERNATIONAAL

Hebben mijn internationale bezoekers en klanten wel dezelfde snelle laadtijden als ik nu gewend ben?

Als je webshops exploiteert die overal ter wereld actief moeten zijn, is het belangrijk om gebruik te maken van een Content Delivery Network (CDN) . Hierdoor wordt de ecommerce content geplaatst op servers overal ter wereld en geleverd aan de bezoekers vanuit de dichtstbijzijnde locatie, wereldwijd. Bezoekers ervaren hierdoor altijd snel ladende pagina’s. Daarmee optimaliseer je de User Experience. Wachten vanwege trage internationale verbindingen (latency) is verleden tijd. Om dit te realiseren, is Ecommerce cloud hosting ook voor internationaal zakendoen de beste oplossing.

ECOMMERCE CLOUD HOSTING OPTIMALISATIE

Ecommerce cloud hosting is niet zomaar één algemene oplossing, maar dient geoptimaliseerd te zijn voor het type Ecommerce oplossing en de belasting. Voor vrijwel alle webshops is er een geoptimaliseerde Ecommerce cloud hosting oplossing beschikbaar. Hierdoor kan een gegarandeerde snelle performance geleverd worden op zowel rustige als drukke momenten. Bij Ecommerce cloud hosting zit je doorgaans niet meer vast aan langlopende contracten. Ook zijn er geen hoge investeringen meer vereist in je IT-infrastructuur. Het is belangrijk om een oplossing te kiezen die past bij de business case. Want Ecommerce cloud hosting is hosting is niet alleen een kostenpost. Bij de juiste keuze is Ecommerce cloud hosting een belangrijke concurrentiefactor. Onze specialisten wijzen je graag de weg.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

8 voor- en nadelen van ChatGPT voor de productie van e-commerce content

.|Categorieën: B2B, B2C, Business Intelligence, Conversie Optimalisatie, Customer journey, Ecommerce, IT, Kunstmatige intelligentie, Marketing, Marketing Automation, Online Marketing, Personalisation, PIM Product Information Management, Retail, Social Commerce, Strategie|Tags: , , , , , |

Al tientallen jaren wordt er over AI gesproken als [...]

Ga naar boven