Over EcommerceResult2021-09-28T13:33:18+01:00

Over Ecommerce Result

Wij zijn een onafhankelijk advies- en management bureau en helpen groothandels, retailers, fabrikanten en merken met inrichting of optimalisatie van Ecommerce gerelateerde IT systemen.
Bij ons kunt u terecht voor advies en hulp bij de keuze en inrichting van Webshops & DealerportalenPIM/DAM systemenCRM & Marketing Automation en Klantdata systemen zoals CDP en DMP. Ons team bestaat uit zeer ervaren adviseurs, projectmanagers en interim managers met minimaal 10 jaar ervaring in hun werkgebied.

Hoe doen wij dat?

Wij zijn een hecht team van Ecommerce Specialisten met uiteenlopende achtergronden. Wij hebben allemaal één ding gemeen: de passie voor Ecommerce! Onze kennis en jarenlange ervaring zetten wij graag in voor onze klanten. Wij opereren onafhankelijk van leveranciers en kunnen daarom eerlijk adviseren. Onze transparante aanpak leest u hieronder.

Onze globale aanpak in vijf heldere stappen:

Stap 1:
Gratis scan

Wij komen eerst bij u langs om kennis te maken en uw vraagstelling helder te krijgen. Tijdens dit gesprek geven wij u al een globaal inzicht op onze visie en aanpak.

Resultaat

U bent blij dat u eindelijk een goede partij gevonden heeft die u kan helpen met uw project!

Stap 2:
Vrijblijvende offerte

Na het eerste gesprek bent u net zo enthousiast als wij. Op basis van de, in het gesprek verkregen informatie, maken wij een helder plan van aanpak en een overzichtelijke offerte.

Resultaat

U heeft een goed beeld van de project aanpak en de daaraan verbonden kosten.

Stap 3:
Uitgebreide analyse

Wij starten meestal met een workshop waaraan alle belangrijke stakeholders deelnemen. Hierdoor kunnen alle disciplines hun input leveren en ontstaat er draagvlak.

Resultaat

Tijdens de workshop heeft u veel nieuwe Ecommerce mogelijkheden en inzichten gehad.

Stap 4:
Compact verslag

Na de workshop verwerken wij alle input in een compact verslag. Hierin worden alle mogelijke opties samengevat en vergeleken. Nu kunnen de juiste keuzes gemaakt worden.

Resultaat

Door het verslag kunt u goede keuzes maken voor strategie veranderingen of IT investeringen.

Stap 5:
Project scenario’s

Afhankelijk van het project, worden in deze fase de definitieve keuzes gemaakt en wordt gestart met de voorbereidingen. Wij helpen u desgewenst met een project opzet.

Resultaat

U kunt goed voorbereid starten met uw project onder begeleiding van een interne- of onze projectmanager.

Benieuwd naar wat wij voor uw Ecommerce organisatie of project kunnen betekenen?

We denken graag met u mee!

Ga naar boven