IT Second Opinion en Projectherstel2022-03-04T10:06:26+01:00

Hoe weet ik of mijn Ecommerce IT leverancier levert wat hij belooft?

Ecommerce Result lost gecompliceerde Ecommerce IT vraagstukken voor je op.
Ook voor een IT second opinion en projectherstel hebben we de vereiste expertise in huis.

sparren met experts, zonder verplichtingen!

IT SECOND OPINION EN PROJECTHERSTEL

Passen de gemaakte keuzes op Ecommerce IT gebied wel bij onze businesscase? Wordt onze bedrijfsstrategie optimaal door de IT Strategie ondersteund? Wordt dat cruciale Ecommerce IT project wel goed uitgevoerd? Zijn de uitgangspunten en vereiste functionaliteiten wel goed beschreven zodat geen fouten gemaakt worden? Is die projectplanning wel haalbaar en welke risico’s brengt dit met zich mee? Waarom wordt het projectbudget overschreden? Herken je één of meer van deze vragen? En zijn er andere vragen die dringend een antwoord nodig hebben? Tijd voor een IT second opinion en projectherstel traject. Dat geeft je inzicht, beperkt de kosten en helpt je bij het halen van bedrijfsdoelstellingen.

TECHNOLOGIE

Hoe belangrijk is Ecommerce technologie voor het realiseren van mijn doelstellingen?

Het bepalen van de juiste Ecommerce of omnichannel strategie is niet eenvoudig. Het realiseren van die strategie is echter nog moeilijker. Op papier en in presentaties klinkt het allemaal goed uitvoerbaar, maar dat valt in de praktijk vaak tegen. Te dikwijls worden IT en technologie centraal gesteld en uit het oog verloren dat de organisatie zelf ook moet veranderen om de strategie succesvol te implementeren. De implementatieprojecten zelf zijn vaak groter dan verwacht omdat de scope tijdens het project wordt uitgebreid. Ook duren zij vaak langer waardoor je business niet vooruit kan en lopen de kosten uit de hand. Het gevoel ontstaat dat het project niet langer onder controle is. Er is iets fout gegaan in de voorbereiding, maar je krijgt de vinger er niet achter. Waar zit het probleem precies? Wat is de oplossing? Onze experts in IT second opinion en projectherstel leggen de vinger op de zere plek.

SECOND OPINION

Hoe kan ik beoordelen of we met onze projecten op de goede weg zitten om onze Ecommerce doelen te realiseren?

Sluit je Ecommerce of omnichannel strategie nog aan op je doelen? Zijn in je Ecommerce IT strategie de juiste keuzes gemaakt? Onderneem actie bij twijfels. Onze dienstverlening in IT second opinion en projectherstel biedt uitkomst. Op basis van bestaande documentatie en interviews met de betrokkenen halen we snel boven water of je projecten en de business aligned zijn. Door de vele projecten die we hebben gereviewd, herkennen we direct alle valkuilen en knelpunten. En we weten hoe we ze voorkomen en verhelpen. Ook beantwoorden we vragen die je misschien niet stelt. Daarmee krijg je een compleet beeld. Met onze analyse weet je of je op de ingeslagen weg verder kunt en op welke punten veranderingen gewenst zijn om de projecten onder controle te krijgen en innovaties te versnellen.

ECOMMERCE IT PROJECTHERSTEL

Een goed project levert een goed resultaat. Binnen de planning en het budget. Niet alle projecten gaan goed en zeker bij IT-gerelateerde projecten gaat het vaak mis. Als een project te lang duurt of steeds meer geld kost, is het tijd om in te grijpen. Daarom biedt Ecommerce Result de dienstverlening IT second opinion en projectherstel. Bij projectherstel gaan we na een korte, intensieve analyse van je situatie aan de slag om stabiliteit en duidelijkheid te creëren. We controleren of de doelstellingen helder zijn en of er voldoende draagvlak binnen de organisatie is. We brengen in- en externe partijen bij elkaar en leveren oplossingen voor zowel inhoudelijke issues (technisch- of business-gerelateerd) als organisatorische issues (management-, projectmanagement- en proces-gerelateerd). Waar nodig grijpen we in of zorgen we dat je zelf kunt ingrijpen. We brengen het project onder controle en bieden ondersteuning voor een succesvolle afronding.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

8 voor- en nadelen van ChatGPT voor de productie van e-commerce content

.|Categorieën: B2B, B2C, Business Intelligence, Conversie Optimalisatie, Customer journey, Ecommerce, IT, Kunstmatige intelligentie, Marketing, Marketing Automation, Online Marketing, Personalisation, PIM Product Information Management, Retail, Social Commerce, Strategie|Tags: , , , , , |

Al tientallen jaren wordt er over AI gesproken als [...]

Ga naar boven