Nieuwe collega’s2022-03-13T10:32:15+01:00

WE ZOEKEN COLLEGA’S

Ecommerce Result is een jong bedrijf dat dankzij haar non-nonsense aanpak snel groeit. De toenemende vraag naar onafhankelijk advies en pragmatisch management van Ecommerce IT projecten, zorgt ervoor dat we permanent op zoek zijn naar uitbreiding van onze teams. Immers, voor de uitvoering van complexe omnichannel IT projecten, vragen onze klanten échte specialisten. Logisch dus, dat wij  op zoek zijn naar de beste Ecommerce IT professionals.

Ecommerce consultants

SENIOR OMNI-CHANNEL CONSULTANTS

Ecommerce Result groeit snel en wil een leidende positie hebben op het gebied van onafhankelijke Ecommerce advisering. Er is veel vraag naar onze dienstverlening omdat bedrijven steeds meer keuzes hebben op het gebied van distributie mogelijkheden, IT oplossingen en Marketing tools. Ecommerce Result stelt het succes van haar klanten centraal. Wil jij meewerken als één van onze associates aan het succes van onze klanten en meegroeien met ons mooie bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

FRANCHISENEMERS

Samen ondernemen en bouwen aan een Europees netwerk van Ecommerce Consultants

Ecommerce Result zoekt samenwerking met Ecommerce experts in diverse Europese landen die als franchisenemer willen meebouwen aan een eigen succesvol Ecommerce Consultancy bedrijf. De lokale Ecommerce Result ‘manager’ vertaalt de kernwaarden naar een effectieve lokale aanpak. Voor deze ondernemende rol zoeken we specialisten met meer dan tien jaar aantoonbaar succesvolle ervaring in omnichannel retail. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan aan de klantzijde van een grote retailer, groothandel of merkfabrikant in een functie als Ecommerce Manager/Director of als consultant bij een Ecommerce Consultancy-organisatie.

Ecommerce vacatures of projecten?

Binnen 10 minuten een helder beeld

Ga naar boven