Nieuwe collega’s2021-09-10T13:42:57+01:00

WIJ ZOEKEN COLLEGA’S

Ecommerce Result is een jong bedrijf en groeit snel door haar no-nonsense aanpak. De toenemende vraag naar onafhankelijk advies en pragmatisch management van Ecommerce IT projecten zorgt voor groei van ons team. Voor de uitvoering van complexe Omni-Channel IT projecten, vragen onze klanten échte specialisten. Door onze groeiende klantenportefeuille, zijn wij op zoek naar de beste Ecommerce IT professionals.

Ecommerce consultants

SENIOR OMNI-CHANNEL CONSULTANTS

Ecommerce Result groeit snel en wil een leidende positie hebben op het gebied van onafhankelijke Ecommerce advisering. Er is veel vraag naar onze dienstverlening omdat bedrijven steeds meer keuzes hebben op het gebied van distributie mogelijkheden, IT oplossingen en Marketing tools. Ecommerce Result stelt het succes van haar klanten centraal. Wil jij meewerken als één van onze associates aan het succes van onze klanten en meegroeien met ons mooie bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

FRANCHISENEMERS

Wie wil er met ons mee ondernemen en samen bouwen aan een Europees netwerk van Ecommerce Consultants?

Ecommerce Result zoekt samenwerking met Ecommerce experts in diverse Europese landen die als franchisenemer willen mee bouwen aan een eigen succesvol Ecommerce Consultancy bedrijf. De lokale Ecommerce Result “manager” vertaalt de kernwaarden naar een effectieve lokale aanpak. Voor deze ondernemende rol zoeken wij specialisten met meer dan 10 jaar aantoonbaar succesvolle ervaring in Omni-Channel Retail. Hij of zij heeft bij voorkeur ervaring opgedaan aan klantzijde van een grote retailer, groothandel of fabrikant / merk in een functie zoals Ecommerce Manager / Director of als Consultant bij een Ecommerce Consultancy organisatie.

Benieuwd hoe wij uw Ecommerce project succesvol kunnen maken?

Binnen 10 minuten heeft u een helder beeld.

Ga naar boven