REFERENTIES

Goossens Wonen

“Na een lange voorbereiding van ons Ecommerce project hebben we Ecommerce Result in huis gehaald om ons te helpen met het maken van de juiste keuze op het gebied van platform en leverancier. We zijn blij dat we dit gedaan hebben omdat zij met hun verfrissende kijk op IT investeringen ons veel geld hebben bespaard. Niet alleen was de initiële investering fors lager, maar ook de running costs konden fors omlaag waardoor onze businesscase en nu beter uit ziet. Daarnaast zijn we erg blij met de aanpak, kennis en snelheid waarmee we dit project hebben kunnen doen. Deze club weet waarover ze praten!”

Peter Gros, Directeur Finance & IT @ Goossens Wonen & Slapen

vision healthcare

“ Ecommerce Result heeft ons geholpen met de selectie en uiteindelijke implementatie van zowel een Ecommerce Platform als een PIM systeem voor al onze verschillende (internationale) activiteiten. De kennis en de hands-on mentaliteit van de consultants sprak mij erg aan. Ik ben erg tevreden over hun bijdrage.”

Tim Schelling, CTO @ Vision Healthcare ( Flinndal, Therme, ZARQA, Purasana, Vitality, Vitamin Express etc. )

Body & Fit

“Sinds 2016 maken wij gebruik van de diensten van Ecommerce Result. Zij hebben ons zeer waardevolle Implementatie Managers en Product Owners geleverd waarmee wij onze Ecommerce transformatie hebben kunnen realiseren. Vooral met hun kennis en pragmatische daadkracht helpen zij onze IT projecten en business voorwaarts.”

Fritjof Haalboom, Head of Technology @ Body & Fit Sports nutrition

Kleertjes.com

“Ecommerce Result heeft Kleertjes.com geholpen met het aanpassen van de online retail- en commerciële processen. Daarnaast hebben zij ons geadviseerd inzake onze IT architectuur voor verbeteringen aan voor- én achterkant. Hun visie op IT investeringen heeft onze businesscase sterk verbeterd. Met goede realiteitszin en humor was de consultant ook in staat om de werkvloer mee te krijgen nieuwe impulsen te geven. Het was voor mij een zeer prettige en succesvolle samenwerking.”

Claudia Willemsen, Oprichtster @ Kleertjes.com ( nu Wehkamp )

Velleman

“Ecommerce Result heeft ons geholpen bij het inzichtelijk krijgen van alle strategische- en functionele mogelijkheden die een PIM oplossing ons kunnen bieden. Met hun bijdrage zijn we nu beter in staat om een goede keuze te maken. Ik beveel Ecommerce Result ten zeerste aan voor Ecommerce IT projecten.”

Bennie Hebbelynck, Head of IT @ Velleman

“Ecommerce Result heeft ons geholpen met onze strategische keuzes, het formuleren van functionele IT eisen en het zoeken en selecteren van onze PIM & Ecommerce Oplossing. De grondige maar pragmatische aanpak sprak ons erg aan. Met hen hebben we de basis kunnen leggen voor onze toekomstige groei!”

Richard Dekker, Finance & IT Direkteur @ Wilmink Group

fleurop

“Ecommerce Result heeft Fleurop geholpen met haar Ecommerce IT strategie en heeft aanbevelingen gedaan voor verbeteringen. Zij hebben veel kennis op dat vlak en we zijn dan ook erg blij met hun bijdrage.”

Jeroen de Zwart, Algemeen Direkteur / CEO @ Fleurop

“Wij hebben Ecommerce Result ingeschakeld om ons te helpen met het formuleren van de functionele wensen en het kiezen van het meest geschikte PIM systeem. Door hun diepgaande kennis van PIM systemen en het Ecommerce- en Omnichannel IT landschap, konden wij snel een verantwoorde keuze maken. Ik kan Ecommerce Result absoluut aanbevelen mbt consultancy voor elk B2B /B2C ecommerce project.”

Menno Bokslag, Direkteur @ Accell IT Services B.V. ( o.a. Batavus, Koga, Sparta, Raleigh )

“Ecommerce Result heeft onze ogen geopend wat er in een omni-channel distributiemodel allemaal mogelijk is. Ze hebben ons geholpen met het scherp krijgen van onze online strategie en het daarbij passende webshop platform en PIM. Daarnaast hebben zij ons geholpen in de zoektocht naar de juiste oplossing en leverancier, en ons begeleid tijdens het bouwen en inrichten van ons platform. We kunnen nu snel landingpagina´s binnen een dag publiceren als het moet en wereldwijd onze eigen E-commerce strategie en die van onze partners waarmaken. Voordat het project was afgerond, is ook nog een uitstekende interim E-commerce manager geïntroduceerd. Of je nu online B2C, B2B of beide wilt gaan, ik kan Ecommerce Result zeker aanraden.”

Olivier Overweg, Commercieel Directeur @ Difrax

Akzo Nobel

“Wij zijn blij dat we Ecommerce Result hebben ingeschakeld om onze Omni-Channel Distributie Strategie helder te krijgen. Hun consultants hebben ons op een plezierige en efficiënte manier in een traject van workshops handvatten geboden om onze Distributie Strategie te ijken en daar waar nodig aan te passen.”

Kim Potters, Director Global Marketing

“Ecommerce Result heeft Bavaria in een tweetal sessies zeer goed geholpen richting te geven aan onze E-commerce- en E-business doelstellingen. Daarnaast hebben zij ons waardevolle insights geleverd die er voor zorgden dat wij konden versnellen in de voorbereidingen. Wij kunnen Ecommerce Result zeker aanraden als Ecommerce- en Omni-Channel experts.”

Gijs Swinkels, Global Brandmanager @ Bavaria