Mobiel Ecommerce2023-03-08T16:59:29+01:00

Mobile Ecommerce – zo haal je er maximale resultaten uit

Optimaliseer de customer journey. Haal maximaal rendement uit Mobile Ecommerce.

Direct sparren met experts, zonder verplichtingen!

MOBILE ECOMMERCE

Met de komst van online betaalmethoden, zoals de iDeal integratie in bank-apps, is Mobile Ecommerce niet meer weg te denken. Nu al overstijgt Mobile Ecommerce de verkopen via standaard PC’s en laptops. Het aantal mobile betaaltechnieken die te koppelen zijn aan metaalmethoden als auto-incasso of creditcards blijft groeien, Paypal verovert de wereld. Ook de techreuzen als Apple, Google, Samsung, Amazon en AliBaba hebben inmiddels eigen mobiele betaalmethoden ontwikkeld. Ecommerce Result helpt je met het optimaliseren van de customer journey de implementatie van technologie die de kansen van Mobile Ecommerce maximaliseert.

WAT IS MOBILE ECOMMERCE?

Hoe profiteert mijn business maximaal van de kansen van Mobile Ecommerce?

In moderne Ecommerce geldt: mobile first. Veel gebruikers van smartphones zijn op locatie te herkennen via Location Based Services (LBS) zoals WiFi Sniffing, Bluetooth en iBeacons. Door het overweldigende gebruik van smartphones is het aantal toepassingen van Mobile Ecommerce enorm gestegen. Een Mobile Ecommerce website, met de juiste user interface, is daarom minstens zo belangrijk als de standaard website. Misschien zelfs belangrijker. Vooral voor retailers, omdat zij gebruik kunnen maken van LBS-mogelijkheden om bezoekers in hun winkel te laten kopen en hierdoor showrooming kunnen tegengaan. Ecommerce Result is Als omnichannel-expert en kent EcommerceResult alle mogelijkheden van Mobile Ecommerce. We weten hoe on- en offline shopping elkaar kunnen versterken en hoe ook de b2b-wereld meer zaken kan doen met de inzet van Mobile Ecommerce.

MOBIEL ECOMMERCE IMPLEMENTEREN

Mobile Ecommerce is geen doel op zich. Mobile Ecommerce vraagt juist om naadloze integratie en implementatie in je business processen. Het is dus belangrijk om een geïntegreerde omnichannelstrategie toe te passen. Met het combineren van alle verkoopkanalen creëer je de perfecte customer journey. Je klanten ervaren geen verschillen meer in de diverse verkoopkanalen en de conversie en omzet nemen toe. Klanten die alle verkoopkanalen aangeboden krijgen, geven tot 60% meer uit bij je bedrijf. Ecommerce Result adviseert en biedt support. Van Strategie tot en met de implementatie.

ONAFHANKELIJK ECOMMERCE IT ADVIES

Een Ecommerce platform kiezen lijkt eenvoudig. Even Googelen, de leveranciers van de eerste twee pagina’s benaderen en om hun demo vragen. Uit onderzoek blijkt echter dat veel platform keuzes later toch niet zo goed uitpakken. Te veel betalen, te weinig functionaliteiten, geen ontwikkel vrijheid, te complex of niet de juiste integratiemogelijkheden met andere systemen. Om nog maar niet te spreken over implementatiepartners……

Neem geen risico! Wij kennen vrijwel alle Ecommerce oplossingen met hun voor- en nadelen. Bepaal zelf welk type ondersteuning gewenst is: van een duwtje in de goede richting tot volledige ontzorging en begeleiding. We garanderen een transparant en leverancier-onafhankelijk advies. Onze kosten verdienen we altijd voor je terug.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

Ga naar boven