Recruitment van Ecommerce personeel2021-10-29T16:38:17+01:00

Welk bureau kan ons helpen met het invullen van onze Ecommerce vacatures?

Ecommerce Result helpt Groothandels, Retailers en Merken met het zoeken van de beste kandidaten voor moeilijk invulbare specialistische Ecommerce vacatures.

We sparren graag met u over uw uitdaging.

Recruitment van Ecommerce personeel

Achtergrond

Recruitment. Wij gebruiken uitsluitend het “hunting” instrument voor senior kandidaten met langjarige relevante ervaring. Mensen helpen in hun carrière door ze op tijd “los te weken” en ze het maximale uit zichzelf te laten halen door een vervolgstap in hun loopbaan aan te bieden. Op deze manier leveren wij de kandidaat die bij de vacature én uw organisatie past. Gegarandeerd!

Type kandidaten

Door onze Ecommerce kennis weten wij als geen ander welke kandidaten u voor uw vacatures nodig heeft. Soms een starter, maar bovenal leveren wij zeer ervaren kandidaten met tenminste 5 jaar ervaring in het gevraagde vakgebied al dan niet aangevuld met branche ervaring. Elke kandidaat wordt door ons gevolgd in zijn/haar carrière en op het juiste moment zorgvuldig “gehunt”. Wij staan klaar voor onze kandidaten in elke fase van hun loopbaan.

WERKWIJZE

Ecommerce Result is geen typisch Werving & Selectie bureau zoals u dat kent. Wij gebruiken uitsluitend “hunting” als instrument. Wij geloven niet meer in in databases vol met CV’s maar in gericht zoeken van kandidaten voor onze klanten. Wij geloven in samenwerken, dus helpen wij onze klanten graag met het zoeken naar de beste medewerkers. Wij kennen in elke discipline in vrijwel alle branches de beste Ecommerce Specialisten. Of het nu gaat om Ecommerce Managers, IT Managers, of Online marketing specialisten, wij vinden de juiste kandidaat voor uw moeilijk invulbare vacature. De kandidaten die wij zoeken, hebben een bewuste keuze gemaakt voor een carrière in Ecommerce en willen zich continue blijven ontwikkelen. Wij (her)kennen deze kwaliteiten direct. Uw garantie voor de beste medewerker!

Online Marketing

Online marketing managers

Senior online marketing specialisten

Marketing data analisten

CRM managers

Conversie en UX specialisten

Ecommerce Operations

Ecommerce managers

Omni-channel managers

Ecommerce data analisten

Ecommerce productmanagers

Ecommerce product owners

Ecommerce IT

Ecommerce projectmanagers

Ecommerce product owners

Ecommerce IT managers

Ecommerce UX specialisten

Ecommerce PIM/DAM specialisten

Ecommerce IT vragen?

Binnen 10 minuten een helder beeld

Ga naar boven