Recruitment van Ecommerce personeel2023-03-02T12:02:43+01:00

Vul je Ecommerce vacatures met onze unieke Headhunting methode

Ecommerce Result vindt de beste professionals voor moeilijk
in te vullen Ecommerce vacatures mét garantie!

Bel of mail ons met je personele uitdagingen!

Recruitment van Ecommerce personeel

Achtergrond

Recruitment. Wij gebruiken uitsluitend het “hunting” instrument voor senior kandidaten met langjarige relevante ervaring. Mensen helpen in hun carrière door ze op tijd “los te weken” en ze het maximale uit zichzelf te laten halen door een vervolgstap in hun loopbaan aan te bieden. Op deze manier leveren wij de kandidaat die bij de vacature én uw organisatie past. Gegarandeerd!

Type kandidaten

Door onze Ecommerce kennis weten wij als geen ander welke kandidaten u voor uw vacatures nodig heeft. Soms een starter, maar bovenal leveren wij zeer ervaren kandidaten met tenminste 5 jaar ervaring in het gevraagde vakgebied al dan niet aangevuld met branche ervaring. Elke kandidaat wordt door ons gevolgd in zijn/haar carrière en op het juiste moment zorgvuldig “gehunt”. Wij staan klaar voor onze kandidaten in elke fase van hun loopbaan.

WERKWIJZE

Ecommerce Result is geen typisch Werving & Selectie bureau zoals u dat kent. Wij gebruiken uitsluitend “hunting” als instrument. Wij geloven niet meer in in databases vol met CV’s maar in gericht zoeken van kandidaten voor onze klanten. Wij geloven in samenwerken, dus helpen wij onze klanten graag met het zoeken naar de beste medewerkers. Wij kennen in elke discipline in vrijwel alle branches de beste Ecommerce Specialisten. Of het nu gaat om Ecommerce Managers, IT Managers, of Online marketing specialisten, wij vinden de juiste kandidaat voor uw moeilijk invulbare vacature. De kandidaten die wij zoeken, hebben een bewuste keuze gemaakt voor een carrière in Ecommerce en willen zich continue blijven ontwikkelen. Wij (her)kennen deze kwaliteiten direct. Uw garantie voor de beste medewerker!

Ecommerce Operations

Ecommerce Managers

Ecommerce Data Analisten

Ecommerce Product Owners

Ecommerce IT

Ecommerce IT Project Managers

Ecommerce UX / CRO specialisten

Ecommerce PIM/DAM specialisten

Online Marketing

Online Marketeers

Marketing Data Analisten

CRM / Campagne Managers

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

8 voor- en nadelen van ChatGPT voor de productie van e-commerce content

.|Categorieën: B2B, B2C, Business Intelligence, Conversie Optimalisatie, Customer journey, Ecommerce, IT, Kunstmatige intelligentie, Marketing, Marketing Automation, Online Marketing, Personalisation, PIM Product Information Management, Retail, Social Commerce, Strategie|Tags: , , , , , |

Al tientallen jaren wordt er over AI gesproken als [...]

Ga naar boven