MKB Ecommerce-IT advies2021-09-16T16:46:14+01:00

Hoe krijg ik als MKB bedrijf met een beperkt budget tóch het beste Ecommerce IT advies?

Door jarenlange Ecommerce ervaring kunnen wij high-end
kennis aanbieden met een vereenvoudigde pragmatische aanpak.

We sparren graag met u over uw uitdaging.

MKB ECOMMERCE-IT ADVIES

Grote bedrijven hebben grote budgetten voor IT en Marketing. Dat zorgt vaak dat de afstand tussen kleinere en grote bedrijven toeneemt. Dat is volgens ons niet goed voor het concurrentie veld, de service en de productontwikkeling. Daarom hebben wij vanuit de kennis van honderden projecten, een aantal MKB Ecommerce-IT advies lijnen ontwikkeld die inhoudelijk identiek zijn aan onze “Corporate dienstverlening”. Dezelfde inhoud dus, maar wel gestandaardiseerd. Hiermee kunnen wij op een snelle, efficiënte en pragmatische manier kleinere bedrijven helpen tegen fors lagere kosten. Wij hebben daarom vijf adviezen ontwikkeld:  Webshops & Dealerportals, Online Marktplaatsen, Product Informatie Systemen,  Marketing Systemen en IT-Strategie.

WEBSHOPS & DEALERPORTALS

Welke betaalbare webshop oplossing past het beste bij mijn MKB bedrijf?

Webshop & dealerportal oplossingen zijn doorgaans kostbaar zodra het van de standaard afwijkt. Gelukkig zijn er veel “onbekende” mogelijkheden die wij door onze jarenlange ervaring kennen. Of het nu gaat om B2C, B2B of D2C, wij kennen alle oplossingen om uw bedrijf vooruit te helpen tegen lagere kosten. Een slimme oplossing hoeft niet perse duur te zijn, als u maar wel de juiste kiest. Ons MKB Ecommerce-IT advies helpt! Want goedkoop is ook vaak duurkoop!

ONLINE MARKTPLAATSEN

Hoe kan ik mijn assortiment met minimale inspanningen maximaal verkopen op online marktplaatsen?

Voor veel bedrijven is het interessant om (internationaal) te verkopen op online marktplaatsen zoals Amazon, BOL, La Redoute, Ebay, Cdiscount etc. Hiervoor dien je niet alleen simpelweg informatie aan deze platforms te leveren, maar zij stellen steeds meer eisen aan de kwaliteit van product informatie, prijzen, voorraden etc. Deze informatie vanuit de boekhouding, ERP of WMS koppelen is vrijwel ondoenlijk, duur en inflexibel. Daarnaast is succes dan nog niet gegarandeerd omdat alles afhangt van snelheid en juiste prijzen. Intelligente Marktplaats oplossingen bieden help. Maar ook hier ziet de leek nauwelijks verschillen. Wij wel, en helpen u met de juiste keuze en inrichting door ons MKB Ecommerce-IT advies.

PRODUCT INFO SYSTEMEN

Is een PIM oplossing voor mijn bedrijf en businesscase ook haalbaar?

Product Informatie Management systemen ( PIM ) zijn een must in het hedendaagse onderhoud, verrijking en delen van product content. U wilt dat uw product informatie uniform wordt gecommuniceerd door uw afnemers in hun webshops, in uw eigen webshop of catalogi etc. Werken met beperkte informatie vanuit uw ERP of via Exell zorgt voor veel vertraging en kans op fouten. Om dit probleem op te lossen is een PIM systeem noodzakelijk. Maar ook hier geldt dat de prijsverschillen en mogelijkheden extreem verschillen. Maar welke betaalbare oplossing is goed voor uw business? Ook hier de bekende bomen en het bos….. Geen nood, wij bieden u MKB Ecommerce-IT advies!

MARKETING SYSTEMEN

Is er een Marketing Automation oplossing waarmee wij efficiënter met onze klanten kunnen communiceren?

Marketing Automation is een soort verzamelwoord voor elektronische processen die d.m.v. klantdata op een relevante manier communicatie inrichten. Onder dit begrip vallen veel verschillende tools waaronder CRM, Customer Data Platforms, Data Management Platforms, Online Personalisatie oplossingen etc. Bedrijven als Google, Facebook, Apple en Amazon werken al sinds het begin van deze eeuw aan enorme klantdata systemen. Om tegen relatief lage kosten ook profijt te halen uit eigen klantdata en het online gedrag in de webshop, is de inzet van Marketing Automation essentieel. Maar waar begint u? Wat is betaalbaar en wat levert het vooral op? Wij wijzen u de weg!

IT STRATEGIE

IT strategie alleen voor grote bedrijven? Zeker niet! Wanneer u als MKB bedrijf niet bijblijft op het gebied van technologie, dan wordt u snel ingehaald door uw concurrentie. Herkenbaar? Waarschijnlijk wel. Tijd voor actie dus, maar waar begint u en hoe kunt u er voor zorgen dat de baten vóór de kosten uitgaan en niet andersom? Er zijn de laatste jaren veel slimme oplossingen op de markt gekomen die complexe IT vraagstukken oplossen tegen veel lagere kosten. Een uitgekiend plaatje van uw IT systemen is dan heel belangrijk. Hoe werkt alles optimaal en tegen zo laag mogelijke kosten? Wij helpen u met het IT fundament onder uw toekomstige groei.

Benieuwd hoe wij uw Ecommerce project succesvol kunnen maken?

Binnen 10 minuten heeft u een helder beeld.

Ga naar boven