Ecommerce Omni Channel IT Projecten2022-03-05T13:10:00+01:00

Succesfactoren voor Ecommerce omnichannel IT projecten

Van strategie tot selectie-support en begeleiding van de implementatie. EcommerceResult maakt helder hoe het werkt.

Direct sparren met experts, zonder verplichtingen!

ECOMMERCE OMNICHANNEL IT PROJECTEN

Naast organisatorische factoren, zijn IT-projecten vaak hét struikelblok voor de transformatie van single- naar omnichannel distributie. Want de impact van Ecommerce omnichannel IT projecten raakt niet alleen systemen en processen, maar juist ook mensen en hun rol in de veranderde organisatie. Daardoor lopen dit soort projecten vaak niet soepel. Vanuit een brede kijk op de totale organisatie zorgt Ecommerce Result voor een succesvolle implementatie van gekozen technologieën, tools en systemen. Binnen de planning én het budget. We hebben de expertise in huis voor Ecommerce IT-strategie, PIM/DAM-systemen, Ecommerce platformen, CRM  en Marketing Automation systemen, DMP & CDP klantdatasystemen en Recommendation & Search Systemen. Onze professionals hebben allemaal hun eigen expertise. Zoek je een gedreven expert die naar je luistert en je Ecommerce omnichannel IT projecten in soepele banen leidt? We staan voor je klaar.

IT STRATEGIE

Als ervaren en veelzijdig Ecommerce IT-adviesbureau begrijpen we goed dat je liever morgen dan over een half jaar live wilt gaan met je nieuwe Ecommerce oplossing. Maar doordat wij al veel succesvolle projecten voor uiteenlopende klanten hebben uitgevoerd – voor retailers, groothandelaren en fabrikanten – weten we als geen ander hoe belangrijk een goed gedefinieerde IT-strategie is. Zonder deze ‘blauwdruk’ lopen Ecommerce omnichannel IT projecten vrijwel altijd onnodig uit in tijd en kosten. Met onze aanpak vermijden we onnodige investeringen en krijg je geen oplossingen opgedrongen, die niet bij je businesscase passen. Bij ons kun je rekenen op een verantwoorde start.

ECOMMERCE SYSTEMEN

Welke Ecommerce oplossing past het best bij mijn bedrijf, branche en businesscase?

Een modern ecommerce platform bestaat uit veel verschillende componenten. Voor elk bedrijf is de samenstelling weer anders. De opbouw van totale systeem is afhankelijk van het type bedrijf, retail, groothandel of fabrikant, en de fase waarin een bedrijf zich bevindt. Als starter heb je andere behoeften dan als ervaren wereldspeler die een volledig Ecommerce 3.0 platform wil neerzetten. Er zijn veel mogelijkheden die vaak best of breed gecombineerd kunnen worden. Een geïntegreerde oplossing kan bovendien resulteren in significant lagere operationele kosten. Wij toetsen je behoeften, komen met slimme oplossingen en maken van Ecommerce omnichannel IT projecten succesvolle operaties.

MARKETING SYSTEMEN

Wat voor marketingsystemen heb ik nodig om klanten te binden aan mijn bedrijf?

Online en offline kanalen optimaal combineren. Zodat klanten geen verschil merken tussen de verschillende kanalen. Dat is de ultieme omnichannel-distributie. Alle consumenten bewegingen en gedragingen zijn meetbaar. Gegenereerde data kun je opslaan in een Data Management Platform (DMP) of Customer Data Platform (CDP). Daarmee kun je data effectief inzetten voor het optimaal bedienen van je klanten door middel van slimme marketingoplossingen. Data helpt bij het optimaliseren van de customer journey. Resultaat: meer omzet, winst en klanttevredenheid. Dat is onze inzet bij het uitvoeren en ondersteunen van Ecommerce omnichannel IT projecten. Onze marketing solution experts kennen alle oplossingen én de voor- en nadelen. Zij brengen je behoeften in kaart en delen hun kennis en ervaring bij het selectieproces en het inrichten van Marketing Automation-processen of CRM-campagnes.

WINKEL ( POS ) SYSTEMEN

Als je omnichannel distributiemodel ook fysieke (al dan niet eigen) winkels bevat, zijn er diverse mogelijkheden om de customer experience te optimaliseren. Daarnaast kun je de waarde van klanten die frequent aankopen bij je doen vergroten door slimme loyaliteitsoplossingen toe te passen. Goede omnichannel- processen met displaysystemen en online kassa-oplossingen op fysieke locaties, werken tevens omzet verhogend. Daarnaast kun je de kosten vaak verlagen door klantanalyse oplossingen te koppelen met je winkels. Wij kennen alle slimme omnichannel oplossingen en laten je graag zien hoe je deze succesvol betrekt in je Ecommerce omnichannel IT projecten.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

Ga naar boven