CTO as a Service2022-03-05T13:08:16+01:00

IT-klankbord of innovatie-versneller nodig? CTO as a Service

We houden je organisatie scherp met relevante innovaties.
Wél de IT-kennis, niet de kosten!

Direct sparren met experts, zonder verplichtingen!

CTO AS A SERVICE

Innovatie is voor elke organisatie cruciaal. Maar hoe houd je de kennis in je organisatie op peil als het om snel veranderende IT oplossingen gaat? Je IT- en marketingteam heeft het te druk om de wereldwijde ontwikkelingen dag in dag uit in de gaten te houden. Zou het niet geweldig zijn als de vereiste kennis gewoon altijd voor je bedrijf beschikbaar is? Zonder de kosten van een vaste kracht? Daarom levert Ecommerce Result de dienst: CTO as a Service. Wél de kennis, niet de kosten.

Op het gebied van Ecommerce verandert veel. Technologie wordt slimmer maar wel steeds complexer. Als we het hebben over Ecommerce en Marketing oplossingen, zijn er inmiddels al meer dan 7000! verschillende mogelijkheden die wereldwijd worden aangeboden. Partijen als Amazon en Alibaba domineren de markt met de allerlaatste technologie ‘aan boord’. Niet zo verwonderlijk, want zij zijn dagelijks bezig met het verbeteren en slimmer maken van hun IT oplossingen. Het is voor een IT- of marketingmanager ondoenlijk om dagelijks alle nieuwe tools in kaart te brengen, trends te signaleren, en zin van onzin te scheiden. Ecommerce Result heeft daar een efficiënte en effectieve oplossing voor: de Chief Technologie Officer op afroep. Daarmee haal je alle kennis gratis in huis. Je betaalt alleen voor de bijpraatsessies.

INNOVATIEKENNIS

Wie helpt onze organisatie met het up-to-date houden van de IT- en innovatiekennis?

Vrijwel elk bedrijf is bezig met innovatie: Ecommerce, Marketing Automation, Customer Journey-optimalisatie, Apps, Chatbots, Artificial Intelligence, en ga zo maar door. Voor veel organisaties is het ondoenlijk om de daarvoor vereiste kennis up-to-date te houden. Immers, alle betrokken managers zijn elke dag druk met hun dagelijkse werkzaamheden. Vanuit onze activiteiten bij (nieuwe) klanten horen we vaak dat extra IT-kennis zeer welkom is. Om nog meer bedrijven op een laagdrempelige manier te kunnen helpen, hebben wij de Chief Technologie Officer as a Service uitgevonden. Daarmee heb je toegang tot de kennis van een zeer ervaren IT-specialist. Zonder de hoge vaste kosten. Je CTO op afroep kent de IT-uitdagingen van Ecommerce en weet wat er te koop is. Afhankelijk van je wensen, praten we je maandelijks, per kwartaal of per half jaar bij over de relevante ontwikkelingen op het gebied van Ecommerce technologie.

HOE WERKT DE CTO AS A SERVICE?

Heel simpel. Als abonnement of op afroep. We komen vrijblijvend bij je langs voor een innovatiescan. We maken een kort verslag van alle relevante zaken met een roadmap van projecten. Per project inventariseren we samen welke kennis je zelf in huis hebt en welke je mist. De vereiste aanvullende expertise koop je bij ons in tegen een vooraf overeengekomen uur- of dagtarief. Onze interim CTO is vanaf dat moment voor je beschikbaar als vast contact. Om kennis toe te voegen, om ondersteuning te bieden als klankbord, of als project- of programmamanager. Je betaalt alleen wat je afneemt: geen vaste contracten of verborgen kosten. En omdat Ecommerce Result onafhankelijk is van leveranciers, zijn onze adviezen eerlijk en altijd gericht op een zo hoog mogelijke ROI. Zo simpel kan innovatie zijn als je samenwerkt met Ecommerce Result.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

8 voor- en nadelen van ChatGPT voor de productie van e-commerce content

.|Categorieën: B2B, B2C, Business Intelligence, Conversie Optimalisatie, Customer journey, Ecommerce, IT, Kunstmatige intelligentie, Marketing, Marketing Automation, Online Marketing, Personalisation, PIM Product Information Management, Retail, Social Commerce, Strategie|Tags: , , , , , |

Al tientallen jaren wordt er over AI gesproken als [...]

Ga naar boven