CTO as a Service2021-12-02T11:48:46+01:00

IT klankbord of innovatie versnelling nodig in uw organisatie? CTO as a Service!

Wij houden uw organisatie scherp met de nieuwste innovaties.
Wél de IT kennis, niet de kosten!

We sparren graag over uw uitdaging!

CTO AS A SERVICE

Innovatie wordt steeds belangrijker voor elke organisatie. Maar hoe houdt uw organisatie haar kennis op peil op het gebied van snel veranderende IT oplossingen? Uw IT manager of Marketing manager heeft ook geen tijd om elke dag de IT wereld in de gaten te houden. Wat zou het fijn zijn als die kennis gewoon altijd voor uw bedrijf beschikbaar is, maar dan zonder de investering in een vaste kracht! Daarom levert Ecommerce Result nu een nieuwe dienst: CTO as a Service! Wél de kennis, niet de kosten!

Op het gebied van Ecommerce verandert veel. Technologie wordt slimmer maar wel steeds complexer. Als we het hebben over Ecommerce & Marketing oplossingen, zijn er inmiddels al meer dan 7000! verschillende mogelijkheden die wereldwijd worden aangeboden. Partijen als Amazon en Alibaba rukken op met de allerlaatste technologie “aan boord” Niet zo verwonderlijk want zij zijn dagelijks bezig met het verbeteren en slimmer maken van hun IT oplossingen. Het is voor een IT- of marketing manager ondoenlijk om dagelijks al het nieuws over nieuwe tools te volgen. Daarom is Ecommerce Result een geweldige service begonnen: Een Chief Technologie op afroep. Alle kennis in huis maar alleen de kosten wanneer er “bijgepraat” wordt.

INNOVATIE KENNIS

Wie kan onze organisatie helpen met het up to date houden van de IT- en Innovatie kennis?

Vrijwel elk bedrijf is bezig met innovatie: Ecommerce, Marketing Automation, Customer Journey optimalisatie, Apps, Chatbots, Artificial Intelligence en ga zo maar door. Voor veel organisaties is het ondoenlijk om die kennis op to date te houden. Per slot zijn alle betrokken managers elke dag druk met hun dagelijkse werkzaamheden. Vanuit onze activiteiten bij (nieuwe) klanten horen wij vaak dat extra IT kennis zeer welkom is. Om nog meer bedrijven op een laagdrempelige manier te kunnen helpen, hebben wij de “Chief Technologie as a Service” dienst ontwikkeld. Een IT überspecialist zonder de hoge vaste kosten. Hij of zij weet alles van de IT uitdagingen bij uw bedrijf en uw branche. Afhankelijk van uw wensen, praten wij u maandelijks, per kwartaal of half jaar bij over de ontwikkelingen op het gebied van Ecommerce Technologie.

HOE WERKT DE CTO AS A SERVICE?

Heel simpel! Als abonnement of op afroep. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een innovatie scan. Wij maken een kort verslag van alle relevante zaken met een roadmap van projecten. Per project bepalen we samen met u welke kennis u zelf in huis heeft en welke u mist. De kennis die u mist, koopt u bij ons in voor een van tevoren afgesproken uur- of dagtarief. Onze Interim CTO is vanaf dat moment voor u beschikbaar. Met hem of haar heeft u continue contact. Hij of zij voegt kennis toe, fungeert als klankbord of wanneer nodig, als Project- of Programma manager. U betaalt alleen wat u afneemt: geen vaste contracten of verborgen kosten. En omdat Ecommerce Result onafhankelijk is van leveranciers, zijn onze adviezen eerlijk en altijd gericht op een zo hoog mogelijke ROI. Zo simpel kan innovatie zijn als u samenwerkt met Ecommerce Result!

Benieuwd hoe wij uw Ecommerce project succesvol kunnen maken?

Binnen 10 minuten heeft u een helder beeld.

Ecommerce trends 2022 – dit zijn de meest genoemde

.|Categorieën: B2B, B2C, Conversie Optimalisatie, Customer journey, Data Driven Ecommerce, Ecommerce, Ecommerce Logistics, Groothandel, IT, Kunstmatige intelligentie, Marketing Automation, Omni-Channel distributie, Online Marketplaces, Online payments, Personalisation, Retail, Social Commerce, UX User Experience|Tags: , |

Zoals Jingle Bells onlosmakelijk verbonden is met de voorbije kerstdagen, [...]

Ga naar boven