CTO as a Service

Innovatie wordt steeds belangrijker voor elke organisatie. Maar hoe houdt uw organisatie haar kennis op peil op het gebied van snel veranderende IT oplossingen? Uw IT manager of Marketing manager heeft ook geen tijd om elke dag de IT wereld in de gaten te houden. Wat zou het fijn zijn als die kennis gewoon altijd voor uw bedrijf beschikbaar is, maar dan zonder de investering in een vaste kracht! Daarom levert Ecommerce Result nu een nieuwe dienst: CTO as a Service! Wél de kennis, niet de kosten!

CTO as a Service

INNOVATIE KENNIS

Wie kan onze organisatie helpen met het up to date houden van de IT- en Innovatie kennis?

Vrijwel elk bedrijf is bezig met innovatie: Ecommerce, Marketing Automation, Customer Journey optimalisatie, Apps, Chatbots, Artificial Intelligence en ga zo maar door. Voor veel organisaties is het ondoenlijk om die kennis op to date te houden. Per slot zijn alle betrokken managers elke dag druk met hun dagelijkse werkzaamheden. Vanuit onze activiteiten bij (nieuwe) klanten horen wij vaak dat extra IT kennis zeer welkom is. Om nog meer bedrijven op een laagdrempelige manier te kunnen helpen, hebben wij de CTO as a Service dienst ontwikkeld. Een IT überspecialist zonder de hoge vaste kosten. Hij of zij weet alles van de IT uitdagingen bij uw bedrijf en uw branche.

Hoe werkt de CTO as a Service?

Heel simpel! Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een innovatie scan. Wij maken een kort verslag van alle relevante zaken met een roadmap van projecten. Per project bepalen we samen met u welke kennis u zelf in huis heeft en welke u mist. De kennis die u mist, koopt u bij ons in voor een van tevoren afgesproken uur- of dagtarief. Onze Interim CTO is vanaf dat moment voor u beschikbaar. Met hem of haar heeft u continue contact. Hij of zij voegt kennis toe, fungeert als klankbord of wanneer nodig, als Project- of Programma manager. U betaalt alleen wat u afneemt: geen vaste contracten of verborgen kosten. En omdat Ecommerce Result onafhankelijk is van leveranciers, zijn onze adviezen eerlijk en altijd gericht op een zo hoog mogelijke ROI. Zo simpel kan innovatie zijn als u samenwerkt met Ecommerce Result!

Ook een CTO as a Service inhuren of eens sparren over een samenwerking? Neem vrijblijvend contact op.

BEL +31 85 888 4750
Mail: NL@ecommerceresult.com

Wij kijken uit naar een samenwerking!

RECENTE BLOGPOSTS