Ecommerce voor Retailers2022-03-05T13:14:03+01:00

Hoe bied ik mijn klanten de ultieme retail omnichannel ervaring?

Ecommerce Result helpt retailers bij het optimaliseren van de Customer Experience. In alle kanalen. De beste strategie én oplossingen voor omnichannel retail. Van plan tot implementatie.

Direct sparren met experts, zonder verplichtingen!

ECOMMERCE VOOR RETAILERS

Ecommerce voor retailers lijkt tegenwoordig zo vanzelfsprekend. Maar schijn bedriegt. Veel retailers twijfelen nog steeds of zij Ecommerce wel rendabel kunnen krijgen. En terecht. Voor deze categorie retailers hebben wij goed nieuws. Bij Ecommerce Result hebben we het Smart Retail Commerce Concept ontwikkeld. Want retail zonder omnichannel-keuze voor je klanten is in de toekomst geen optie meer. Zorg dat je de aansluiting niet mist.

STRATEGIE

Wat is voor mijn Retail bedrijf de beste Omni-Channel strategie?

Om Ecommerce voor retailers rendabel te krijgen, is een uitgekiende strategie noodzakelijk. In deze strategie zijn alle onderdelen van het retail- en Ecommerceproces op elkaar afgestemd. Vaak zien we dat het eenvoudigweg kopiëren van retail naar een Ecommerce-formule niet werkt of zeer inefficiënt is. Daarom ontwikkelden onze experts het Smart Retail Commerce Concept.  Dit baanbrekende concept is beschikbaar voor alle retailers en online omnichannel-spelers die willen groeien, meer klanten willen binden en meer omzet willen genereren.

ELEMENTEN

Wat heb ik allemaal nodig voor een goed renderende omnichannel retail?

De kracht van ons Smart Retail Commerce Concept is dat je de juiste afzonderlijke elementen op maat kunt samenstellen. Afgestemd op jouw businessbehoeften en optimaal schaalbaar. De elementen waaruit het concept bestaat, zijn onder meer Pricing, Volume, Channels, Orderpick & Logistics Optimization, Marketing Automation en Smart IT Investments. De juiste combinatie van en samenhang tussen de afzonderlijke elementen, optimaal afgestemd op je omnichannel retail-strategie, zorgt voor een succesvolle en rendabele business case.

OUT OF THE BOX DENKEN

Denken in standaardmodellen is soms zinvol. Maar vaker staan bestaande kaders innovatie in de weg. Een mooi voorbeeld van een innovatieve business case tegenover een standaardmodel in FMCG Retail is Picnic.  Deze online food retailer ziet zichzelf op de eerste plaats als innovatieve logistieke dienstverlener en benadert alle aspecten van het business model en alle te zetten stappen vanuit dat uitgangspunt. Begonnen met een relatief lage omzet, afgezet tegen bijvoorbeeld AH.nl, weet Picnic ieder jaar opnieuw marktaandeel te veroveren en adequaat op marktontwikkelingen in te spelen. Kwestie van durf en out of the box denken. Vanuit die basis trekken ook onze adviseurs als business partner met je op. Kennis van branches, bedrijven en Ecommerce technologie is ons kapitaal. Dat zetten we graag in om je de beste oplossingen aan te reiken voor een innovatieve en winstgevende aanpak van je omnichannel Ecommerce activiteiten.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

Ga naar boven