Customer Data Platform ( CDP ) experts2023-03-02T11:31:55+01:00

Haal het maximale rendement uit je Customer Data Platform met onze experts

Van systeem keuze tot inrichting en optimale campagnes

Direct sparren zonder verplichtingen!

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN DE ERVAREN CDP EXPERT

Wat is de toegevoegde waarde van een CDP expert of Customer Data Platform expert van Ecommerce Result? Onze professionals kennen het aanbod en de Ecommerce-praktijk. Een CDP expert uit ons team maakt een gedegen analyse van je wensen en processen en helpt bij het maken van een selectie. Dat is van grote betekenis voor de groei van je business. Want een Customer Data Platform, of kortweg CDP of CXP, is de toekomst voor gerichte en relevante communicatie naar bestaande en nieuwe klanten. Of klanten je nieuwsbrief ontvangen, je website bezoeken of interactie hebben met je client service medewerkers, een CDP legt vast, combineert data en bouwt slimme klantprofielen. Maar een CDP systeem is relatief complex. Het selectieproces en de implementatie vragen om onafhankelijke expertise. En dat is precies waar een CDP expert van Ecommerce Result voor tekent.

DE ROL VAN DE CDP EXPERT

Je kunt een CDP expert van Ecommerce Result in verschillende rollen binnen je bedrijf inzetten. Dat kan op strategisch niveau zijn, maar ook op tactisch niveau, met het ondersteunen van het keuzeproces als je nog geen Customer Data Platform gebruikt of een nieuw systeem zoekt. Daarnaast biedt een Customer Data Platform expert van Ecommerce Result uitvoerende ondersteuning bij het inrichten van klantsegmenten, campagnes en slimme extra functionaliteiten zoals het koppelen van callcenters, chatbots en meer. Met een Customer Data Platform expert van Ecommerce Result is resultaat verzekerd. Je verbetert de customer experience en verhoogt de conversie.

KENNISGEBIEDEN VAN DE CDP EXPERT

Een CDP expert van Ecommerce Result is een duizendpoot op het gebied van Digital Marketing, Customer Experience-optimalisatie en Marketing Automation. Door jarenlange ervaring identificeren onze experts snel problemen en risico’s en komen ze met pragmatische oplossingen. Ze kennen de markt van Customer Data Platform oplossingen als geen ander en zijn thuis in de wereld van Ecommerce en IT. Die optelsom zorgt voor snelle resultaten in alle processen waarin customer data leidend zijn. Complete en betrouwbare klantprofielen vormen de basis voor (online) succes.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

Ga naar boven