Omni Channel Ecommerce Consultancy2021-10-29T16:31:49+01:00

Wie kan mij helpen de juiste Omni-Channel strategie te bedenken én te activeren?

Ecommerce Result helpt Groothandels, Retailers en Merken met het vormgeven én implementeren van strategiën. Geen enkele onderneming is hetzelfde dus leveren wij 100% maatwerk!

We sparren graag met u over uw uitdaging.

OMNI CHANNEL ECOMMERCE CONSULTANCY

In de veranderende markt zijn veel bedrijven hun strategie aan het aanpassen. Zij zoeken daarbij naar goede Omni Channel Ecommerce Consultancy. De primaire vraag van veel bedrijven is namelijk, hoe kunnen we profiteren van nieuwe online distributie en marketing mogelijkheden? Er zijn zoveel raakpunten in elke organisatie, dat een goed voorbereide aanpassing noodzakelijk is. Sterker nog, zonder de juiste strategische keuzes kan snel markt en omzet verloren worden. Ecommerce Result biedt Omni Channel Ecommerce Consultancy op maat. Voor elke organisatie de juiste aanpak.

MOGELIJKHEDEN

Wat zijn de mogelijkheden van Ecommerce voor mijn bedrijf?

Voor elk bedrijf, of het nu Retail, Groothandel of Fabrikant / Merk is, is de aanpak verschillend. Het vormen van de juiste strategie of het nemen van de juiste beslissingen, hangt af van de kennis die aanwezig is in de organisatie. Maar ook met diverse experts binnen het bedrijf, is het laten toetsen door externe Omni Channel Ecommerce Consultancy specialisten aan te raden. Wij kunnen fungeren als coach die op afroep voor project meetings beschikbaar is,maar organiseren ook workshops en brainstorm sessies, maar begeleiden bij veel bedrijven het volledige Omni Channel Ecommerce project. Van strategie tot implementatie van Organisatie Verandering, Marketing tools en Ecommerce Platforms.

AANPAK

Hoe ziet de aanpak van een Ecommerce Consultancy traject er dan uit?

De aanpak die wij hanteren tijdens onze Omni Channel Ecommerce Consultancy is pragmatisch van aard maar doordrenkt van onze jarenlange ervaring. Door de praktische aanpak is voor iedereen aan tafel duidelijk wat wij doen en hoe wij de mogelijke veranderingen willen uitvoeren. Doorgaans starten wij de samenwerking met een workshop om inzicht te krijgen in het bedrijf, haar problematiek en de stakeholders. Daarna maken wij een “roadmap” om inzichtelijk te maken hoe wij denken over de te nemen stappen ( fases ). Voor elke fase definiëren we de doelen, aanpak en uitkomsten met een vooraf begroot aantal uren. De gehele “roadmap” bestaat doorgaans uit drie tot zes fasen. Elke fase heeft een apart prijskaartje. Na elke fase kunt u beslissen de samenwerking voort te zetten of zélf aan de slag te gaan met het verkregen inzicht uit de workshop en eerste fase. Op deze manier zit u niet vast aan grote investeringen of langlopende en kostbare consultancy contracten.

RESULTAAT

Geen dikke rapporten die in een lade van een bureau verdwijnen en door vrijwel niemand zorgvuldig worden gelezen, maar compacte en begrijpelijk leesbare verslagen mag u van ons verwachten als u ons binnen uw organisatie inhuurt voor Omni Channel Ecommerce Consultancy. Alle “roadmap” fasen ronden we netjes af en de beloofde “deliverables” worden waargemaakt. Geen open eindjes en helderheid waar u staat. We helpen u graag met het realiseren van uw projecten.

ecommerce result

Herken je dit?

  • Je mist het totale plaatje van mogelijke verbeteringen in je Ecommerce- & Marketing sytemen

  • Je hebt onvoldoende mensen of kennis beschikbaar in je eigen organisatie

  • Software leveranciers willen graag verkopen, maar wie geloof je?

  • Je zoekt advies en mensen die je écht kunt vertrouwen

  • Je ROI op marketing campagnes daalt

Bel of mail voor eerlijk advies

Contactformulier NL
Captcha

Ga naar boven