ECOMMERCE IT PROJECTEN

Naast zaken van organisatorische aard, zijn IT projecten hét grote struikelblok binnen de transformatie van single channel naar Omni-Channel distributie. Omdat de impact van Ecommerce Omni-Channel IT projecten niet alleen over systemen en processen gaat, maar juist ook over mensen en hun rol in de veranderde organisatie, lopen dit soort IT projecten vaak niet soepel. Door onze brede kijk op uw organisatie zorgen wij voor een succesvolle implementatie van de door u gekozen processen en systemen binnen tijd én budget. Wij hebben expertise in huis voor IT strategie, PIM/DAM systemen, Ecommerce platformen, CRM systemen, Recommendation- & Search Systemen, Marketing Automation Systemen, Analytics & BI systemen, (Online) Kassa Systemen, POS Display Systemen, ERP, Warehouse Management en Stock Replenishment Systemen. Onze experts hebben allemaal een eigen expertise. Dus zoekt u een échte expert, dan krijgt u ook iemand die echt alles van dat specifieke IT onderdeel weet. Gegarandeerd!

IT STRATEGIE

Als doorgewinterd Ecommerce IT adviesbureau begrijpen we goed dat u liever morgen dan over een half jaar live wilt gaan met uw nieuwe Ecommerce oplossing. Maar omdat wij vele succesvolle projecten gedaan hebben voor onze klanten, weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed gedefinieerde IT strategie is. Zonder deze “blauwdruk” lopen deze projecten vaak onnodig uit in tijd én budget. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat u geen onnodige investeringen doet of investeringen die niet bij uw businesscase passen. Wij helpen u met deze verantwoorde start.

ERP SYSTEMEN

Veel bedrijven hebben een ERP systeem in huis voor o.a. financiën, inkoop, product stamgegevens, voorraad, warehouse management etc. ERP systemen worden steeds moderner en kunnen steeds meer, maar is dat noodzakelijk voor úw organisatie? Onze platform experts vergelijken uw wensen in uw IT strategie met de meest optimale oplossingen. De juiste oplossing is niet alleen vandaag optimaal, maar ook zo ingericht dat u in de toekomst gemakkelijk kunt opschalen. Op deze manier zijn uw operationele kosten lager dan een implementatie op basis van een traditionele ERP visie.

ECOMMERCE SYSTEMEN

Welke Ecommerce oplossing past het best bij mijn bedrijf, branche en businesscase?

Een modern ecommerce platform bestaat uit vele verschillende componenten. Voor elk bedrijf is de samenstelling weer anders. Het hangt sterk af van het type bedrijf, retail, groothandel of fabrikant / merk, en de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Als starter heb je andere behoeften dan een bedrijf wat een volledig Ecommerce 3.0 platform wil neerzetten. Er zijn veel mogelijkheden die vaak “best of breed” gecombineerd kunnen worden. Een geïntegreerde oplossing kan echter leiden tot significant lagere operationele kosten. Wij toetsen uw behoeften en komen met slimme oplossingen.


MARKETING SYSTEMEN

Wat voor Marketing Systemen heb ik nodig om mijn bestaande en toekomstige klanten te binden aan mijn bedrijf?

Online en offline combineren zodat klanten geen verschil merken tussen de verschillende afzetkanalen, heet Ultieme Omni-Channel Distributie. Alle consumenten bewegingen en gedragingen zijn meetbaar. De hierdoor gegenereerde data is bruikbaar voor het optimaal bedienen van uw klanten door middel van slimme marketing oplossingen. Het samenbrengen van alle klant gerelateerde databronnen en die inzetten voor relevante communicatie met uw (potentiële) klanten is de basis. Vanuit die data meer omzet, winst en klanttevredenheid voor uw bedrijf behalen is ons ultieme doel. Onze Marketing Solution Experts kennen alle oplossingen én hun voor en nadelen. Zij brengen uw behoeften in kaart en helpen u met de juiste keuze, maar ook met het inrichten van processen en campagnes.

Winkel ( POS ) systemen

Wanneer uw Omni-Channel Distributie ook fysieke winkels bevat, zijn er diverse mogelijkheden om de klant ervaring te optimaliseren. Daarnaast kunt u profiteren van klanten die significant meer bij uw bedrijf of merk besteden door slimme loyaliteits oplossingen. Naast goede processen werken ook aantrekkelijke POS Display systemen en Online Kassa oplossingen op fysieke locaties, omzet verhogend. Daarnaast kunnen uw kosten omlaag door slimme distributie oplossingen te koppelen met uw winkels. Wij kennen alle slimme Omni-Channel oplossingen en laten u graag zien hoe u deze succesvol kan inzetten voor uw organisatie.

Warehousemanagement- & Replenishment systemen

Uw kasstroom is belangrijk. Banken zijn na de krediet crisis voorzichtiger met het bieden van kredietlijnen, maar uw organisatie moet wél groeien! Daarom is het belangrijk alle processen te optimaliseren. Dat geldt ook voor uw magazijn waar vaak veel onnodige meters worden gelopen/gereden of waar teveel voorraad ligt. Een goed voorraad beheer gekoppeld aan efficiënte logistieke processen, zorgen voor minder kapitaalsbeslag en lagere kosten. Onze logistieke Ecommerce experts weten traditionele distributie feilloos te transformeren naar Omni-Channel distributie. Het implementeren van een nieuw Warehouse Management- en/of Replenishment Systeem kan een belangrijk onderdeel zijn.

RECENTE BLOGPOSTS

Wilt u ook een Ecommerce IT project binnen tijd en budget afronden?

NEEM DIRECT CONTACT OP
BEKIJK ONZE REFERENTIES

Geheel vrijblijvend natuurlijk!