MOBIEL ECOMMERCE

Met de komst van online betaalmethoden, zoals de iDeal integratie in mobiele bank apps, is Mobiel Ecommerce niet meer weg te denken. De verwachting is dat Mobiel Ecommerce op niet al te lange termijn de verkopen via standaard PC’s en Laptops gaat overstijgen. Er zijn nu natuurlijk al online betaalmethoden die al wel toegepast kunnen worden zoals het koppelen van een betaalmethode als auto incasso of creditcard aan het account en niet te vergeten Paypal. Maar ook de tech-reuzen Apple, Google, Samsung, Amazon en AliBaba hebben inmiddels eigen mobiele betaalmethoden ontwikkeld. Ecommerce Result helpt u met de optimalisatie van de Customer Journey met de juiste implementatie van Mobiel Ecommerce.

 

 

WAT IS MOBIEL ECOMMERCE?

Hoe kan ik met mijn bedrijf beter gebruik maken van de enorme toename van Mobiel Ecommerce?

Tegenwoordig zijn veel gebruikers van smartphones ook op locatie te herkennen middels Location Based Services (LBS) zoals WiFi Sniffing, Bluetooth en iBeacons. Door de enorme penetratie van smartphones is het aantal Mobiele Ecommerce toepassingen enorm gestegen. Een Mobiele Ecommerce website met de juiste user interface is daarom tegenwoordig net zo belangrijk als de standaard website. Voor Retailers is dit nóg belangrijker omdat zij van LBS mogelijkheden gebruik kunnen maken om bezoekers in hun winkel te laten kopen en hierdoor “showrooming” tegen te gaan. Ecommerce Result is Omni Channel expert en kent alle mogelijkheden van Mobiele Ecommerce om de on- en offline shopping mogelijkheden te combineren. Maar ook voor B2B bedrijven zijn de Mobiele Ecommerce toepassingen eindeloos.

Mobiel Ecommerce implementeren

Mobiel Ecommerce is geen doel op zich maar dient naadloos in uw bedrijf te worden geïmplementeerd. Het is dus belangrijk om een geïntegreerde Omni-Channel strategie toe te passen. Met het combineren van alle verkoopkanalen ontstaat de perfecte Customer Journey. Uw klanten ervaren geen verschillen meer en de conversie en omzet nemen toe. Klanten die alle verkoop kanalen aangeboden krijgen, geven tot 60% meer uit bij uw bedrijf. Ecommerce Result helpt van Strategie tot en met Implementatie!

RECENTE BLOGPOSTS

Wilt u met uw bedrijf óók het maximale uit Mobiel ecommerce halen?