Ecommerce banen & opdrachten2021-10-29T16:27:28+01:00

Welk bureau kan mij helpen met het vinden van mijn ideale Ecommerce droombaan?

Ecommerce Result brengt Ecommerce, Online Marketing en IT kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar door middel van een unieke “hunting” methode.

We sparren graag met u over uw uitdaging.

Ecommerce banen & opdrachten

Achtergrond

Ecommerce Result is één van de meest gewaardeerde Consultancy & Management bureaus van West Europa op het gebied van Ecommerce en Omni-Channel vraagstukken. Door onze diepgaande expertise van dit vakgebied, weten wij ook hoe belangrijk de beste Ecommerce experts zijn voor een bedrijf. Wij houden geen database bij van kandidaten, maar willen je wel leren kennen om je carrière te kunnen volgen. Daarom komen wij graag met jou in contact.

Jouw profiel

Om voor onze klanten mooie Ecommerce rollen in te kunnen vullen, heb je een opleiding op HBO of WO niveau afgerond en tenminste 5 jaar relevante ervaring in het gevraagde vakgebied. Uiteraard wordt je door ons goed begeleid en geadviseerd omtrent de stappen in je carrière. Omdat wij ook een Ecommerce Consultancy bureau zijn, kun je bij ons terecht voor al je vragen over het Ecommerce vakgebied en jouw kansen op een die mooie vervolgstap in jouw Ecommerce carrière.

ONZE ECOMMERCE VACATURES

Ecommerce Operations

Ecommerce Manager

Interim Ecommerce Manager

Ecommerce Data Analist

Ecommerce IT

Ecommerce IT Manager

Interim PIM/DAM Projectmanager

Interim Ecommerce IT Projectmanager

Online Marketing

Senior Online Marketing Specialist

Interim Online Marketing Specialist

Marketing Data Analist

Benieuwd hoe wij uw Ecommerce project succesvol kunnen maken?

Binnen 10 minuten heeft u een helder beeld.

Ecommerce trends 2022 – dit zijn de meest genoemde

.|Categorieën: B2B, B2C, Conversie Optimalisatie, Customer journey, Data Driven Ecommerce, Ecommerce, Ecommerce Logistics, Groothandel, IT, Kunstmatige intelligentie, Marketing Automation, Omni-Channel distributie, Online Marketplaces, Online payments, Personalisation, Retail, Social Commerce, UX User Experience|Tags: , |

Zoals Jingle Bells onlosmakelijk verbonden is met de voorbije kerstdagen, [...]

Ga naar boven