BUSINESS TO BUSINESS ECOMMERCE

Bent u als groothandel of fabrikant van plan uw afnemers beter te bedienen dmv een business to business webshop en weet u niet goed waar u moet beginnen? Laat u dan adviseren door de B to B ecommerce specialisten van EcommerceResult. Wij kennen alle mogelijkheden en uitdagingen die daaraan verbonden zijn. Van strategie, via proces optimalisatie en IT infrastructuur naar logistiek en kanaalconflicten.

 

 

B2B WEBSHOP

Wat kan een B2B webshop voor mijn bedrijf opleveren?

Bij het opzetten van een business to business webshop komt meer kijken dan u denkt. Het is daarom belangrijk om te weten dat EcommersResult u helpt het kaf van het koren te scheiden. Voordat u een B to B webshop opzet moet u goed nadenken over wat u wilt bereiken met uw webshop en wat uw afnemers belangrijk vinden en nu missen in uw distributie aanpak. Wat maakt uw webshop anders dan al die andere webshops? Wat zijn uw Unique Selling Points? Hoe ecommerce technologie uw bedrijf kan helpen groeien is het specialisme van EcommerceResult.


WERELDWIJDE DEKKING

Hoe zet ik wereldwijde Ecommerce business op voor mijn bedrijf?

Als bedrijf weet u als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken met anderen. Als u middels ecommerce technologie uw business to business webshop opzet en onderdeel maakt van een dealerportaal zult u merken dat uw bedrijf snel wereldwijd zal kunnen groeien. Dit is mogelijk doordat zelfstandige distributeurs in gebieden met minder focus rechtstreeks kunnen kopen en direct kunnen afrekenen. Door vooraf te laten betalen loopt u geen debiteurenrisico. Juist het ontbreken van dat debiteurenrisico zorgt ervoor dat u in een betrekkelijk korte periode de B2B ecommerce activiteiten van uw onderneming uit kunt breiden.

Business to Business Dealer Portals

Uniforme communicatie naar eindgebruikers ondersteund uw merkwaarden. Een geïntegreerde “marketing webshop” of “rich dealerportal “ is daarom een belangrijk instrument wat door steeds meer fabrikanten wordt ingezet voor de distributie en communicatie mbt marketing materialen. Daarnaast kan hetzelfde platform ook dienst doen om verrijkte product content voor online gebruik door dealers / retailers gestructureerd aan te bieden rekening houdend met de afspraken die gemaakt zijn mbt assortiment, prijzen, promoties etc.

RECENTE BLOGPOSTS

Benieuwd naar Business-to-Business Ecommerce mogelijkheden voor uw bedrijf?

NEEM CONTACT OP
BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

Geheel vrijblijvend natuurlijk